“The personal touch to every gift”

Creëer gepersonaliseerde satijnen linten voor een verbluffende afwerking van je producten met de PIY RIBBONS Startkit!

PIY RIBBONS werkt samen met bekende merken in verschillende luxe marktsegmenten

Wij zijn supertrots op onze samenwerking met diverse luxe chocolademerken, exclusieve wijnmerken, prachtige juwelenmerken en heerlijk geurende parfummerken. Ook werken wij nauw samen met verschillende luxe cadeauwinkels, hippe organisaties die festiviteiten organiseren, bloemisten en uitvaartcentra.

Het mooie van onze PIY RIBBONS producten is, dat je zelf mooie gepersonaliseerde satijnen lintjes kunt maken, zowel voor vrolijke momenten als ook voor verdrietige momenten van afscheid.

Voeg belevenis toe aan jouw winkel en laat je klanten de tekst en Emojis intoetsen op de tablet om vervolgens de zelf gecreëerde satijnen lintjes te zien verschijnen uit de printer!

Voeg gratis mooie gepersonaliseerde satijnen lintjes als decoratie toe aan de luxe verpakking van je producten of bied satijnen lintjes aan voor een klein prijsje, zodat je de investering in de Startkit al snel terugverdient.

De gepersonaliseerde satijnen linten zijn een blijvende herinnering

Niet alleen met speciale gelegenheden, maar gedurende het gehele jaar herkennen én herinneren klanten je producten door de speciale personal touch. De gepersonaliseerde satijnen lintjes zijn een blijvende herinnering aan je producten, wat bijdraagt aan je naamsbekendheid! Zo bedruk je bijvoorbeeld ook heel eenvoudig een satijnen lintje met jouw logo en/of in je eigen lettertype.

Klanten die onze PIY RIBBONS producten gebruiken laten ons weten dat zij door toevoeging van de persoonlijke satijnen lintjes veel nieuwe relaties hebben bereikt die voor veel extra inkomsten hebben gezorgd. Wij laten je via onze social media kanalen graag zien hoe je de gepersonaliseerde satijnen lintjes maakt én effectief kunt gebruiken.

Inspiratie

Showcase

Onze inspiratiepagina's staan boordevol leuke ideeën voor verschillende branches.
Vind ons ook op

Instagram

Op ons Instagram account plaatsen wij regelmatig foto's van de verschillende toepassingen van onze satijnen.