Heb je een prachtig rouwboeket gevonden? Dan kun je overwegen om een bijpassend lint te laten maken. Met de ontwerpmodule van PIY RIBBONS kun je het lint écht persoonlijk maken, waardoor het een zeer mooie toevoeging is aan het rouwboeket. 

Een rouwboeket met lint is een prachtige manier om persoonlijk afscheid te nemen

Met het ontwerpsysteem van PIY RIBBONS kun je het lint voor het rouwboeket op eenvoudige wijze personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een passend lettertype en de kleur van zowel het lint als de tekst kiezen. Alle opties die je kiest worden direct toegepast in de ontwerpmodule, dus je ziet direct hoe het rouwlint er uit komt te zien. 

Een rouwboeket van lint voorzien

Je kunt het rouwboeket meenemen naar de bloemist die het boeket maakt, zodat deze het lint aan het rouwboeket kan bevestigen. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen. Bij een klein rouwboeket, een rouwkrans of enkele bloem kun je het lint er omheen knopen.

Bij een groter rouwboeket kun je gebruik maken van het stuk steekschuim dat vaak voor rouwboeketten wordt gebruikt. Vouw het uiteinde van het lint en wikkel hier een ijzerdraad omheen. Steek vervolgens het ijzerdraad in het steekschuim om het lint aan het rouwboeket te bevestigen. 

Start direct met het ontwerpen van rouwlinten: