tp-angelika

Verkoop

Hallo! Ik ben Angelika. Ik ben commercieel buitendienst medewerkster voor PIY RIBBONS. Waarom? Omdat ik de PIY RIBBONS producten geweldig vind, ik van reizen houd en het leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben er zeker van jou te kunnen verleiden om een meer “persoonlijke touch” aan jouw producten te geven. Ik hoop je snel te spreken en eventueel zelfs te ontmoeten voor een live demonstratie.

Verkoop (binnendienst)

Mijn naam is Twan en ik ben werkzaam voor PIY RIBBONS. Ik houd mij bezig met de Sales binnendienst. De taken waar ik mij mee bezig houd zijn: sales, klantenservice, bellen van klanten, administratieve zaken, het verwerken van orders en alles wat daarbij komt kijken.

Ik sta je graag te woord!

tp-twan
nadia-2

Verkoop (Franstalige markt)

Hallo, ik ben Nadia, commercieel medewerkster voor de Franstalige markt. Ik ben trots op onze moderne en elegante PIY RIBBONS producten. Ben je nieuwsgierig naar onze producten? Vraag mij om een demonstratie van ons product – dat doe ik met plezier. Ook ben ik natuurlijk per telefoon en email bereikbaar voor al uw vragen.

Administratief medewerkster

Hallo, Mijn naam is Juliëtte. Ik ben bij PIY RIBBONS in dienst als administratief medewerkster. Ik schrijf de handleidingen en andere instructieformulieren, zodat je het beste uit jouw PIY RIBBONS producten haalt! Daarnaast verzorg ik ook de content van de PIY RIBBONS website. Aangenaam kennis te maken.

tp-juliette
tp-jim

Technisch medewerker

Mijn naam is Jim. Ik verricht technisch onderhoud aan de door ons geleverde printers en installeer de daarbij horende software op je PC of tablet. Mocht je een onderhoudscontract bij ons afgesloten hebben, dan maak ik één keer per jaar een afspraak om bij je langs te komen voor een preventief onderhoud aan je printer en de installatie van de nieuwste software update. Zo zorg ik ervoor alles up & running blijft!

Backoffice medewerker

Hallo mijn naam is Elma. Ik werk voor PIY Ribbons als backoffice medewerker.

Mijn dag is gevuld met onder andere administratieve werkzaamheden en daarnaast spring ik bij waar nodig. Dit maakt dat elke dag weer anders is.

tp-elma
tp-ruud

Allround medewerker

Mijn naam is Ruud en ik werk bij PIY RIBBONS als allround medewerker! Het werk is echt superleuk, zo doe ik elke dag o.a. de bestellingen, de inkoop, en de programmering van onze tablets & printers.

Dit doe ik met veel plezier en ik ben je dan ook graag van dienst!

Social media / Content creator

Hi! Mijn naam is Glenn en ik werk voor PIY RIBBONS. Ik maak en bewerk animaties, video’s en foto’s voor social media. Geen enkele dag is hetzelfde en het is erg leuk om te doen.

glenn-tp
mace-piy

Creative director

Ik ben Macy-Lynn. Als creative director ben ik van begin tot eind verantwoordelijk voor zowel de online als de offline creatieve concepten en eindproducten van PIY RIBBONS. Denk hierbij aan websites, drukwerk, campagnes en verschillende vormen van content. Hierbij zorg ik ervoor dat onze visie op de juiste manier wordt overgedragen door de huisstijl te bewaken.

Management

Ik ben Désirée en ik heb het genoegen dit jonge en dynamische PIY RIBBONS team aan te sturen. PIY RIBBONS is inmiddels een begrip bij een grote groep gebruikers in niche en luxe gift marktsegmenten.

Met dit fantastische team staan wij voor je klaar!

desiree